Gebouw Brokx (boven), Gebouw Poort (onder)

Als een witte oase in het hart van de Spoorzone

Clarissenhof ligt in het hart van Spoorzone 013 tussen de Burgemeester Brokxlaan en de Lange Nieuwstraat. Er komt een grote variëteit aan koop- en huurwoningen. De appartementen in Poort en Brokx zijn de eerste die beschikbaar komen. Het imposante Poort ligt pal tegenover het oude clarissenklooster aan de Lange Nieuwstraat.

Wonen met Allure

Poort biedt 20 appartementen (6 woningtypen) en Brokx 52 appartementen (verdeeld over 8 woningtypen), variërend van lofts tot ruime dakappartementen. Alle appartementen worden voorzien van een complete keuken, een badkamer en een vloerverwarmingssysteem dat ook kan koelen. In de beide gebouwen is een lift aanwezig. Ten slotte heeft elk appartement een ruime berging in de kelder én een royaal buiten.

Download brochure Clarissenhof

Fasering plan Clarissenhof

De bouw is in volle gang! Eind 2017 worden de eerste appartementen opgeleverd, begin 2018 zal het Clarissenhof helemaal bewoond zijn.

De sociale huurappartementen worden medio 2017 verhuurd via www.woninginzicht.nl. De verhuur van de appartementen in de vrije sector (huurprijzen per maand van € 725,- excl servicekosten) start medio 2017. Wilt u meer informatie over de vrije sector, schrijf u dan in op deze website en wij houden u op de hoogte.

Wie, wat, waar?

De appartementengebouwen in het Clarissenhof hebben allemaal een eigen naam. Zoals u wellicht al heeft gelezen zijn Brokx en Poort de twee gebouwen met koopappartementen.

De gebouwen Frater, Begijn, Mater, Augustijn, Kapelaan en de woningen worden verhuurd door WonenBreburg en TBV Wonen. Deze in totaal 248 sociale huurappartementen en woningen worden medio 2017 verhuurd via www.woninginzicht.nl. Meer informatie over de woningen vindt u op:  www.woninginzicht.nl/nieuwbouw/details/item/10/

Kapittel zijn 53 vrije sector huurappartementen die vanaf medio 2017 worden verhuurd. Als u zich inschrijft op deze website houden wij u op de hoogte van de voortgang. Op www.hetkapittel.nl volgt komende tijd meer info,wij houden u op de hoogte!