Vanuit hartje centrum zo de wijde wereld in

Vanuit Clarissenhof ben je zo overal waar je wilt zijn. Je stapt in een minuut op de trein. En met de auto is Clarissenhof ook goed bereikbaar. De buurt ligt namelijk vlak bij belangrijke ontsluitingswegen. de Besterdring, de Gasthuisring en de Burgemeester Brokxlaan. Parkeren kan bij thuiskomst in de parkeergarage van Clarissenhof.

Rustpunt in een dynamisch centrum

Diverse jonge architecten ontwierpen Clarissenhof met voormalig rijksbouwmeester en architect Liesbeth van der Pol. De buurt ligt in het hart van Tilburgs nieuwe hotspot: Spoorzone 013. Maar vlak bij alle actie geniet je er ook van de rust. Kun je een mooiere plek bedenken om thuis te zijn?

Spoorzone 013: Waar oud nieuw ontmoet

Net als in Spoorzone 013 vind je in Clarissenhof een spannende mix van oud en nieuw. De bebouwing in Clarissenhof is namelijk geïnspireerd op de architectuur van verdwenen kloosters. Strakke lijnen en klassieke boogramen wisselen elkaar af.  Door die veelzijdigheid voelt iedereen zich thuis in Clarissenhof. Van geboren Tilburger tot expat. Van student tot gezin.

De dynamiek van de stad in je achtertuin

Via de passage onder het spoor loop je vanuit Clarissenhof zo de Tilburgse binnenstad in. Bovendien is in Spoorzone 013 van alles te beleven. Bijzondere eettentjes en cafés schieten er als paddenstoelen uit de grond. De Houtloods is de plek voor een gezellige borrel, je kennis verrijken of flexwerken kan in de nieuwe bibliotheek. Als bewoner van Clarissenhof hoef je je dus geen moment te vervelen.